Dragi liceeni, vă așteptăm în vizită să aflați mai multe despre noi și tainele ingineriei din domeniile facultății noastre!

Organizați-vă în grupuri și contactați persoanele de mai jos pentru a vizita laboratoare și pentru a discuta cu profesori.

Pentru a vizita laboratoare și pentru a discuta cu profesori de la programele de studiu "Sisteme Electrice", "Electromecanică", "Inginerie electrică și calculatoareși "Electromecanică la Beiușdin domeniul "Inginerie electrică", vă rugăm contactați
șef lucrări. dr. ing. Mircea ARION - e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.   tel: 0259-408.172.

Pentru a vizita laboratoare și pentru a discuta cu profesori de la programele de studiu "Electronică Aplicată" și "Reţele şi Software de Telecomunicaţii" din domeniul "Ingierie electronică, telecomunicații și tehnologii informaționale", vă rugăm contactați
șef lucrări. dr. ing. Adrian BURCA - e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.   tel: 0259-408.195.

Pentru a vizita laboratoare și pentru a discuta cu profesori de la programul de studiu "Automatică şi Informatică Aplicată" din domeniul "Ingineria sistemelor" și de la programul de studiu "Inginerie Economică în Domeniul Electric, Electronic şi Energetic" din domeniul "Inginerie și management" vă rugăm contactați
prof. dr. ing. Helga SILAGHI - e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.   tel: 0259-408.235.

Pentru a vizita laboratoare și pentru a discuta cu profesori de la programele de studiu "Calculatoare" și "Tehnologia Informaţiei" din domeniul "Calculatoare și tehnologia informației", vă rugăm contactați
conf. dr. ing. Elisa MOISI - e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.     tel: 0259-408.180.