PARTENERI SPRE VIITOR!

       
Profesori     adresă alternativă
dr.habil. Daniela Elena POPESCU CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  
dr.ing. Doina ZMARANDA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
dr.ing. Robert Ștefan GYŐRÖDI CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  
dr.ing. Cornelia Aurora GYŐRÖDI CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
       
Conferenţiari      
dr.ing. Alexandrina Mirela PATER CV
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  
dr.ing. Gianina Adela GABOR CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  
dr.ing. Ovidiu Constantin NOVAC CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
dr.inf. Elisa Valentina MOISI - Director Departament CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
       
Şefi de lucrări      
dr.ing. Florin VANCEA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
dr.ing. Otto POSZET CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  
dr.ing. Rodica ȚIRTEA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  
dr.inf. Meda Viorica TODOR CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
dr. ing. George Dominic PECHERLE CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
dr. inf. Octavia Maria BOLOJAN CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.   
dr. ing. Simina Maria COMAN CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
dr. Mircea Petru URSU CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
dr.ing. Mircea Ioan MIHĂILĂ CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
dr.inf. Felicia Mirabela COSTEA CV  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
       
Cadre didactice asociate      
Prof.dr.ing. Stefan VARI KAKAS CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.   
dr. ing. Ovidiu Gabriel COMAN      
ing. Bacrau Zoltan ANDRAS      
ing. Ionut IONOI      
progr. Norbert-Attila KALOCZKI      
ing. Szilard BERES      
ing. Adriana-Maria CUC      
ing. Hannelore SEBESTYEN      
ing. Diana Laura SILAGHI      
prof. Florina TODERAŞ      
ing. Cătălin-Daniel MORAR      
ing. Radu Doru STURZ      
       
Profesor invitat      
Dr. D. JUDE HEMANTH  CV    
       
Profesori Doctor Honoris Causa      
Prof.Dr. D.H.C.ing. Mircea VLĂDUȚIU      
Prof.Dr. D.H.C.ing.  Ioan ROXIN