Microsoft Azure Dev Tools for Teaching pentru studenti

 

Microsoft Azure Dev Tools for Teaching, cunoscut anterior sub numele de Microsoft Imagine, DreamSpark si MSDN-AA este un program Microsoft care ofera studentilor instrumente de proiectare si dezvoltare software gratuite. Programul este disponibil pentru universitati / colegii si studenti K-12 in peste 120 de tari.

 

Toti studentii admisi la facultatea IETI in anul universitar curent (studii de licenta si masterat) au acces pe baza adreselor de e-mail create de catre universitate (info) la contul Microsoft Azure Dev Tools for Teaching.

Conturile au fost actualizate pentru studentii care au contractul de studii valabil si semnat pe anul universitar curent.

Softuri disponibile ppe platforma Microsoft Azure Dev Tools for Teaching

 

Urmatoarele produse sunt incluse pe platforma Microsoft Azure Dev Tools for Teaching:

 

· Advanced Threat Analytics

·    R Server

·    SQL Server Standard

Agents for Visual Studio

·    Remote Tools for Visual Studio

·    SQL Server

· Azure DevOps Server

·    SharePoint Server

·    Web System Center

· BizTalk Server

·    Skype for Business Server

·    Visual Studio Code

· Host Integration Server

·    SQL Server Developer

·    Visual Studio Community

Hyper-V Server

·    SQL Server Enterprise

·    Visual Studio Enterprise

· Machine Learning Server

·    SQL Server Mobile Report

·    Visual Studio for Mac

· Microsoft Access

Publisher

·    Windows 10

· Microsoft Project

 

·    Windows Server

· Microsoft Visio

 

 

Accesare platforma

Veti avea nevoie de un cont valabil al Universitatii din Oradea (@ student.uoradea.ro) pentru a va autentifica in sistem.

1. Accesati urmatorul link Microsoft Azure Dev Tools pentru a configura: https://azureforeducation.microsoft.com/devtools

2. Accesati butonul ”Sign in” de pe pagina.

3. Vei fi redirectionat catre site-ul de validare Microsoft dev tools for teaching, unde veiti incepe autentificare. Daca aveti deja un cont de microsoft personal pe computerul pe care il utilizati, este posibil sa fie listat in acest moment, va trebui sa va deconectati din contul personal sau sa faceti clic pe optiunea de a va conecta folosind un alt cont. Furnizati adresa dvs. de e-mail completa creata de Universitatea din Oradea, inclusiv numele de utilizator si partea @ student.uoradea.ro. Faceti clic pe butonul „Urmatorul”.4. Selectati contul de la locul de munca sau de la scoala

5. Introduceti parola dvs. uoradea pe pagina microsoft

6. Bifati I agree si dati clic pe Sign up7. Veti fi redirectionat catre ecranul Microsoft Azure Portal pentru a va accesa serviciile.

8. Orice autentificare viitoare poate utiliza pur si simplu adresa de e-mail a Universitatii si parola pe care o configurati.