Licență
Sisteme Electrice anul I - conf.dr.habil. Francisc Ioan Hathazi, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Sisteme Electrice anul II
- ș.l.dr.ing. Mircea Arion, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Sisteme Electrice anul III
- conf.dr.ing. Maria Durgău, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Sisteme Electrice anul IV
- ș.l.dr.ing. Mircea Pantea, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Electromecanică anul I - conf.dr.ing. Livia Bandici, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Electromecanică anul II
- ș.l.dr.ing. Claudia Stașac, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Electromecanică anul III
- ș.l.dr.ing. Radu Sebeșan, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Electromecanică anul IV
- conf.dr.ing. Carmen Molnar, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Electromecanică - Beiuş anul I -  conf.dr.habil. Francisc Ioan Hathazi, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Electromecanică - Beiuş anul II
- conf.dr.ing. Adriana Grava, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Electromecanică - Beiuş anul III
- ș.l.dr.ing. Mihaela Novac, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Electromecanică - Beiuş anul IV
- ș.l.dr.ing. Teofil Gal, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Calculatoare anul I, grupa I
- Mirela Pater, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Calculatoare anul I, grupa II
- Erica Mang, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Calculatoare anul II, grupa I
- Doina Zmaranda, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Calculatoare anul II, grupa II
- Simina Coman, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Calculatoare anul III
- Daniela Maștei, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Calculatoare anul IV
- George Perchele, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Tehnologia Informaţiei anul I
- Ovidiu Novac, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Tehnologia Informaţiei anul II
- Octavia Bolojan, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Tehnologia Informaţiei anul III
- Otto Poszet, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Tehnologia Informaţiei anul IV
- Gianina Gabor, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Electronică Aplicată anul I
- conf.dr. Simona Castrase, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Electronică Aplicată anul II
- ş.l.dr.ing. Adrian Şchiop, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Electronică Aplicată anul III
- prof.dr.ing. Nicolae Drăghiciu, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Electronică Aplicată anul IV
- prof.dr.habil. Alexandru Gacsádi, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Reţele şi Software de Telecomunicaţii anul I
- ş.l.dr.ing. Lucian Morgoş, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Reţele şi Software de Telecomunicaţii anul II
- conf.dr.ing. Ovidiu Neamţu, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Reţele şi Software de Telecomunicaţii anul III
ş.l.dr.ing. Adrian Burcă, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Reţele şi Software de Telecomunicaţii anul IV
- conf.dr. Liviu Moldovan, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Automatică şi Informatică Aplicată anul I
- ş.l.dr.ing. Laura Coroiu, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Automatică şi Informatică Aplicată anul II
- ş.l.dr.ing. Viorica Spoialǎ, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Automatică şi Informatică Aplicată anul III
- conf.dr.ing. Dragoș Spoialǎ, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Automatică şi Informatică Aplicată anul IV
- ș.l.dr.ing. Claudiu Costea, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Inginerie Economică în Domeniul Electric, Electronic şi Energetic anul I
- ş.l.dr.ing. Marius Romocea, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Inginerie Economică în Domeniul Electric, Electronic şi Energetic anul II
- ş.l.dr. jr. Anca Păcală, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Inginerie Economică în Domeniul Electric, Electronic şi Energetic anul III
- asist.dr.ing. Zoltan Kovendi, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Inginerie Economică în Domeniul Electric, Electronic şi Energetic anul IV
- ş.l.dr. Abrudan Caciora Simona Veronica, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Masterat
Sisteme Avansate în Ingineria Electrică anul I - conf.univ.dr.ing. Darie Șoproni, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Sisteme Avansate în Ingineria Electrică anul II
- conf.univ.dr.ing. Livia Bandici, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Management în Tehnologia Informaţiei anul I - Cornelia Gyorodi, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Management în Tehnologia Informaţiei anul II
- Ștefan Vari-Kakas, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Tehnologii Audio Video şi Telecomunicaţii anul I - ş.l.dr.ing. Romulus  Reiz, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Tehnologii Audio Video şi Telecomunicaţii anul II
- ş.l.dr.ing. Marin Tomşe, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Sisteme Automate Avansate anul I - conf.dr.ing. Tiberiu Barabas, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Sisteme Automate Avansate anul II
- ş.l.dr.ing. Sanda Dale, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Management şi Comunicare în Inginerie anul I
- ş.l.ing.ec.dr. Liliana Doina Măgdoiu, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Management şi Comunicare în Inginerie anul II
- prof.dr.habil. Gabriela Tonţ, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.