Lista îndrumătorilor de an pentru anul universitar 2021 – 2022

 

LICENȚĂ

Automatică şi Informatică Aplicată anul I - ş.l.dr.ing. Laura Coroiu, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Automatică şi Informatică Aplicată anul II - ş.l.dr.ing. Viorica Spoialǎ, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  

Automatică şi Informatică Aplicată anul III - ș.l.dr.ing. Sanda Dale, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  

Automatică şi Informatică Aplicată anul IV - ș.l.dr.ing. Claudiu Costea, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

 

Calculatoare anul I, grupa I - conf.dr.ing. Mirela Pater, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Calculatoare anul I, grupa II - ș.l.dr.inf. Elisa Moisi, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Calculatoare anul II, grupa I - prof.dr.ing. Doina Zmaranda, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Calculatoare anul II, grupa II - ș.l.dr.ing. George Perchele, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Calculatoare anul III, grupa I - ş.l.dr. Mircea Ursu, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Calculatoare anul III, grupa II - ş.l.dr.ing. Mircea Mihăilă, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Calculatoare anul IV - ș.l.dr.ing. Otto Poszet, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

 

Electromecanică anul I - ș.l.dr.ing. Teofil Gal, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Electromecanică anul II - ș.l.dr.ing. Marius Codrean, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Electromecanică anul III - ș.l.dr.ing. Mihaela Novac, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Electromecanică anul IV - conf.dr.ing. Sorin Pașca, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Electromecanică - Beiuş anul II - conf.dr.ing. Darie Șoproni, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Electromecanică - Beiuş anul III - conf.dr.ing. Monica Popa, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Electromecanică - Beiuş anul IV - prof.dr.habil. Mircea Gordan, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Electronică Aplicată anul I - conf.dr. Simona Castrase, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  

Electronică Aplicată anul II - prof.dr.ing. Daniel Trip, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  

Electronică Aplicată anul III - ș.l.dr.ing. Ioan Gavriluț, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Electronică Aplicată anul IV - ș.l.dr.ing. Laviniu Țepelea, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  

 

Inginerie Economică în Domeniul Electric, Electronic şi Energetic anul I - ş.l.dr.ing. Diana Mesaroș, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Inginerie Economică în Domeniul Electric, Electronic şi Energetic anul II - ş.l.dr. jr. Anca Păcală, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  

Inginerie Economică în Domeniul Electric, Electronic şi Energetic anul III - ș.l.dr.ing. Zoltan Kovendi, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  

Inginerie Economică în Domeniul Electric, Electronic şi Energetic anul IV - ş.l.dr. Abrudan Caciora Simona Veronica, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  

 

Inginerie electrică și Calculatoare anul I - ș.l.dr.ing. Claudia Stașac, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Inginerie electrică și Calculatoare anul II - conf. dr. ing. Adriana Grava, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Inginerie electrică și Calculatoare anul III - prof.dr.habil. Francisc Ioan Hathazi, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  

 

Reţele şi Software de Telecomunicaţii anul I - ș.l.dr.ing. Adrian Șchiop, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Reţele şi Software de Telecomunicaţii anul II - ș.l.dr.ing. MarinTomșe, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Reţele şi Software de Telecomunicaţii anul III - conf.dr.ing. Sorin Popa, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Reţele şi Software de Telecomunicaţii anul IV - conf.dr.ing. Ioan Buciu, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

 

Sisteme Electrice anul I - ș.l.dr.ing. Radu Sebeșan, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  

Sisteme Electrice anul II - ș.l.dr.ing. Radu Sebeșan, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Sisteme Electrice anul III - ș.l.dr.ing. Mircea Arion, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Sisteme Electrice anul IV - prof.dr.ing. Ovidiu Popovici, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Tehnologia Informaţiei anul I - prof.dr.ing. Erica Mang, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Tehnologia Informaţiei anul II - ș.l.dr.ing. Simina Coman, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Tehnologia Informaţiei anul III - conf.dr.ing. Ovidiu Novac, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Tehnologia Informaţiei anul IV - conf.dr.ing. Gianina Gabor, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

 

MASTER

 Management în Tehnologia Informaţiei anul I - prof.dr.ing. Cornelia Gyorodi, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Management în Tehnologia Informaţiei anul II - prof.dr.ing. Robert Gyorodi, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Management şi Comunicare în Inginerie anul I - Conf.ing.ec.dr. Liliana Doina Măgdoiu, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Management şi Comunicare în Inginerie anul II - prof.dr.habil. Gabriela Tonţ, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Sisteme Automate Avansate anul I - conf.dr.ing. Dragoș Spoială, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Sisteme Automate Avansate anul II - conf.dr.ing. Tiberiu Barabas, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Sisteme Avansate în Ingineria Electrică anul I - conf.dr.ing. Livia Bandici, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Sisteme Avansate în Ingineria Electrică anul II - conf.dr.ing. Darie Șoproni, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

 

Tehnologii Audio Video şi Telecomunicaţii anul I - ş.l.dr.ing. Romulus  Reiz, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Tehnologii Audio Video şi Telecomunicaţii anul II - prof.dr.ing. Cornelia Emilia Gordan, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.