Fii SMART, vino să controlezi împreună cu noi procesele și roboții!

Profesori adresă alternativă
dr. ing. Helga Maria SILAGHI  - Director Departament   CV  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. habil. Gabriela TONȚ CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Conferențiari
dr. ing. Alexandru BARA CV  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Tiberiu BARABAȘ CV  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Eugen Ioan GERGELY - Prodecan Facultate CV  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Dragoș Cristian SPOIALĂ CV  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
ing. ec. dr. Liliana Doina MĂGDOIU CV  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Șefi de Lucrări
dr. Simona Veronica ABRUDAN CACIORA CV  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Laura COROIU CV  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Sanda DALE CV  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ec. Rica IVAN CV  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
jr. dr. ec. Anca PĂCALĂ CV  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Marius ROMOCEA CV  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Viorica SPOIALĂ CV  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Claudiu Raul COSTEA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Zoltan KOVENDI CV  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Diana Monica SAS CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Cadre didactice asociate
ing. dr. ec. Ioan Constantin RADA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof.dr.ing. Mihail ABRUDEAN, Universitatea Tehnică Cluj-Napoca Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Profesori Doctor Honoris Causa
Prof. Dr. Ing. D.H.C. Mihail Ioan ABRUDEAN, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Romania

 

Departamentul de Ingineria Sistemelor Automate și Management gestionează următoarele programe de studiu:
Licență - Automatică şi Informatică Aplicată
Licență - Inginerie Economică în Domeniul Electric, Electronic şi Energetic
Masterat - Sisteme Automate Avansate
Masterat - Management şi Comunicare în Inginerie
vezi toată oferta educțională a facultății ...

Emerson Open Doors Day - 13 mai 2016