Proiectăm tehnologia viitorului!

Profesori
dr. ing. Sorin CURILĂ CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Nicolae DRĂGHICIU CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Cornelia GORDAN CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
dr. habil. Alexandru GACSÁDI CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
dr. habil. Cristian GRAVA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Daniel TRIP - Director Departament CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Conferențiari
dr. Simona CASTRASE CV  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. Liviu MOLDOVAN - Prodecan Facultate CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Ovidiu NEAMȚU CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Ioan BUCIU CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Șefi de lucrări
dr. ing. Ioan GAVRILUȚ CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Adrian ȘCHIOP CV  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Marin TOMȘE CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Sorin POPA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Romulus REIZ CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Lucian MORGOȘ CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Laviniu ȚEPELEA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Adrian BURCA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Asistenți
dr.ing. Răzvan ALBU CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Profesori Doctor Honoris Causa
Prof. Dr. Ing. D.H.C. Ing. Vasile BUZULOIU, Universitatea Politehnica Bucureşti
Prof. Dr. D.H.C. Ing. Istvan LOVAS, Universitatea Debrecen, Ungaria
Prof. Dr. D.H.C. Ing. Danielle NUZILLARD, Universitatea din Reims, Franta
Prof. Dr. Ing. D.H.C. Ing. Ioan NAFORNIȚĂ, Universitatea Politehnica din Timişoara
Prof. Dr. Ing. D.H.C. Ing. Virgil TIPONUȚ, Universitatea Politehnica din Timişoara
Prof. Dr. Ing. D.H.C. Ing. Viorel POPESCU, Universitatea Politehnica din Timişoara