Proiectăm tehnologia viitorului!

Profesori
dr. ing. Sorin CURILĂ - Președinte Senat UO CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Nicolae DRĂGHICIU CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. habil. Alexandru GACSÁDI CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Cornelia GORDAN CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. habil. Cristian GRAVA - Vicepreședinte Senat UO CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Daniel TRIP - Director Departament CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Conferențiari
dr. Simona CASTRASE CV  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. Liviu MOLDOVAN - Prodecan Facultate CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Ovidiu NEAMȚU CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Ioan BUCIU CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Șefi de lucrări
dr. ing. Ioan GAVRILUȚ CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Adrian ȘCHIOP CV  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Marin TOMȘE CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Sorin POPA CV  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Romulus REIZ CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Lucian MORGOȘ CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Laviniu ȚEPELEA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Adrian BURCA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Asistenți
dr.ing. Răzvan ALBU CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Profesori Doctor Honoris Causa
Prof. Dr. Ing. D.H.C. Ing. Vasile BUZULOIU, Universitatea Politehnica Bucureşti
Prof. Dr. D.H.C. Ing. Istvan LOVAS, Universitatea Debrecen, Ungaria
Prof. Dr. D.H.C. Ing. Danielle NUZILLARD, Universitatea din Reims, Franta
Prof. Dr. Ing. D.H.C. Ing. Ioan NAFORNIȚĂ, Universitatea Politehnica din Timişoara
Prof. Dr. Ing. D.H.C. Ing. Virgil TIPONUȚ, Universitatea Politehnica din Timişoara
Prof. Dr. Ing. D.H.C. Ing. Viorel POPESCU, Universitatea Politehnica din Timişoara

 

Departamentul de Electronică și Telecomunicații gestionează următoarele programe de studiu:
Licență - Electronică Aplicată
Licență - Reţele şi Software de Telecomunicaţii
Masterat - Tehnologii Audio Video şi Telecomunicaţii
vezi toată oferta educțională a facultății ...

Anunț selecție partener POCU 10.11.2016


PLEXUS Open Day 23 mai 2016

EMERSON Open Door Day 13 mai 2016