Proiectăm tehnologia viitorului!

Profesori    
ing. Cornelia Emilia GORDAN CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
ing. Nistor Daniel TRIP  CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
dr. habil. Cristian GRAVA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
ing. Sorin CURILĂ CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
dr. habil. Alexandru GACSÁDI
CV  
     
         
Conferențiari    
dr. ing. Ovidiu Marius NEAMȚU CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. Simona Cristina CASTRASE CV  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. Liviu MOLDOVAN - Prodecan CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Ioan Marius BUCIU CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
          
Șefi de lucrări    
dr. ing. Marin Titus TOMȘE CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Adrian Lazăr ȘCHIOP CV  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Ioan GAVRILUȚ CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Sorin Vasile POPA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Romulus REIZ CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Florin Lucian MORGOȘ CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Laviniu Flavius ȚEPELEA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Adrian Traian BURCA - Director Departament CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
dr.ing. Răzvan Daniel ALBU CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
        
Asistenți    
Asistent univ. angajat pe perioadă determinată
ing. David MARCU
CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
         
Profesori Doctor Honoris Causa    
Prof. Dr. Ing. D.H.C. Ing. Vasile BUZULOIU, Universitatea Politehnica Bucureşti    
Prof. Dr. D.H.C. Ing. Istvan LOVAS, Universitatea Debrecen, Ungaria    
Prof. Dr. D.H.C. Ing. Danielle NUZILLARD, Universitatea din Reims, Franta    
Prof. Dr. Ing. D.H.C. Ing. Ioan NAFORNIȚĂ, Universitatea Politehnica din Timişoara    
Prof. Dr. Ing. D.H.C. Ing. Virgil TIPONUȚ, Universitatea Politehnica din Timişoara    
Prof. Dr. Ing. D.H.C. Ing. Viorel POPESCU, Universitatea Politehnica din Timişoara