Proiectăm tehnologia viitorului!

Profesori
dr. ing. Sorin CURILĂ CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Nicolae DRĂGHICIU CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
dr. ing. Cornelia Emilia GORDAN CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
dr. habil. Alexandru GACSÁDI
CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
dr. habil. Cristian GRAVA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Nistor Daniel TRIP - Director Departament CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
     
Conferențiari
dr. Simona Cristina CASTRASE CV  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. Liviu MOLDOVAN  CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Marius Ovidiu NEAMȚU - Prodecan Facultate CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Ioan Marius BUCIU CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
      
Șefi de lucrări
dr. ing. Ioan GAVRILUȚ CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Adrian Lazăr ȘCHIOP CV  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Marin Titus TOMȘE CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Sorin Vasile POPA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr. ing. Romulus REIZ CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Florin Lucian MORGOȘ CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Laviniu Flavius ȚEPELEA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Adrian Traian BURCA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
dr.ing. Răzvan Daniel ALBU CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
    
Asistenți
dr.ing. David MARCU CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
     
Profesori Doctor Honoris Causa
Prof. Dr. Ing. D.H.C. Ing. Vasile BUZULOIU, Universitatea Politehnica Bucureşti
Prof. Dr. D.H.C. Ing. Istvan LOVAS, Universitatea Debrecen, Ungaria
Prof. Dr. D.H.C. Ing. Danielle NUZILLARD, Universitatea din Reims, Franta
Prof. Dr. Ing. D.H.C. Ing. Ioan NAFORNIȚĂ, Universitatea Politehnica din Timişoara
Prof. Dr. Ing. D.H.C. Ing. Virgil TIPONUȚ, Universitatea Politehnica din Timişoara
Prof. Dr. Ing. D.H.C. Ing. Viorel POPESCU, Universitatea Politehnica din Timişoara