Quidquid discis, tibi discis! - Orice ai invăța, înveți pentru tine!

Profesori
dr.habil. Mircea Ioan GORDAN - Decan Facultate CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Dorel Anton HOBLE CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Teodor LEUCA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Ștefan NAGY CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Ovidiu POPOVICI CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing.ec. Alexandru Marius SILAGHI CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Dan George TONȚ CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Conferențiari
dr.ing. Livia BANDICI CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Maria DURGĂU CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Adriana GRAVA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Carmen MOLNAR CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Sorin PAȘCA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Monica POPA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Vasile Darie ȘOPRONI CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.habil. Francisc Ioan HATHAZI- Director Departament CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Sefi de lucrări
dr.ing. Mircea ARION CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Teofil GAL CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Mihaela NOVAC CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Claudia STAȘAC CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Radu SEBEȘAN CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Mircea PANTEA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Asistenți
dr.ing. Marius CODREAN CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Profesori asociati
s.l.dr. ing. Octavian Codreanu, Universitatea din Oradea
Profesori Doctor Honoris Causa
Prof. Dr. D.H.C. Ing. Ioan Florea Hănţilă, Universitatea Politehnica din Bucureşti, România
Prof. Dr. D.H.C. Ing. Munteanu Radu, Universitatea Tehnica Cuj-Napoca, România
Prof. Dr.-Ing.habil. Dr.h.c.mult. Ulrich L. Rohde   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. Dr. D.H.C. Ing. Simion Emil, Universitatea Tehnica Cuj-Napoca, România
Prof. Dr. D.H.C. Ing. Anton Cizmar, Universitatea Tehnica Kosice, Slovacia
Prof. Dr. D.H.C. Ing. Teodor Maghiar, Universitatea din Oradea, România
   

 

Departamentul de Inginerie Electrică gestionează următoarele programe de studiu:
Licență - Sisteme Electrice
Licență - Electromecanică
Licență - Electromecanică - Beiuş
Masterat - Sisteme Avansate în Ingineria Electrică
vezi toată oferta educțională a facultății ...

Lista temelor de finalizare a studiilor de la departamentul de Inginerie Electrică pentru anul universitar 2017-2018
Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice a Studenţilor Electrotehnişti ISEEM-S-2016
Emerson Open Doors Day - 13 mai 2016

RAE EMB 2017 - descarcă aici

Planul operațional IE 2015