Quidquid discis, tibi discis! - Orice ai invăța, înveți pentru tine!

Profesori     adresă alternativă
dr.habil. Ioan Mircea GORDAN CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.habil. Francisc Ioan HATHAZI CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  
dr.ing.ec. Alexandru Marius SILAGHI CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.habil. Livia BANDICI CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
       
Conferențiari      
dr.ing. Adriana GRAVA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Carmen Otilia MOLNAR CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Sorin Dorel PAȘCA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Monica POPA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Vasile Darie ȘOPRONI CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
       
Sefi de lucrări      
dr.ing. Mircea Nicolae ARION - Director Departament CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Teofil Ovidiu GAL CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Cornelia Mihaela NOVAC CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Claudia Olimpia STAȘAC CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Radu Dimitrie SEBEȘAN CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Mircea Danuț PANTEA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Marius CODREAN CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  
Asistenți      
dr.ing. Francisc SLOVAC CV   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
       
Cadre didactice asociate      
Prof. dr. ing. Teodor LEUCA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. ing. Ovidiu POPOVICI      
s.l.dr. ing. Octavian Mircea CODREANU      
drd. Mihaela COVACIU      
drd. ing. Daiana RUS      
drd. ing. Adrian SZOKE      
       
Profesori Doctor Honoris Causa      
Prof. Dr. D.H.C. Ing. Valentin Năvrăpescu, Universitatea Politehnica din Bucureşti, România      
Prof. Dr. D.H.C. Ing. Ioan Florea Hănţilă, Universitatea Politehnica din Bucureşti, România      
Prof. Dr. D.H.C. Ing. Munteanu Radu, Universitatea Tehnica Cuj-Napoca, România      
Prof. Dr.-Ing.habil. Dr.h.c.mult. Ulrich L. Rohde   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  
Prof. Dr. D.H.C. Ing. Simion Emil, Universitatea Tehnica Cuj-Napoca, România      
Prof. Dr. D.H.C. Ing. Anton Cizmar, Universitatea Tehnica Kosice, Slovacia      

Prof. Dr. D.H.C. Ing. Teodor Maghiar, Universitatea din Oradea, România
     
       

 

Departamentul de Inginerie Electrică gestionează următoarele programe de studiu:
Licență - Sisteme Electrice
Licență - Electromecanică
Licență - Inginerie Electrică și Calculatoare

Licență - Electromecanică - Beiuş
Masterat - Sisteme Avansate în Ingineria Electrică
vezi toată oferta educțională a facultății ...

Lista temelor de finalizare a studiilor de la departamentul de Inginerie Electrică pentru anul universitar 2023-2024