Quidquid discis, tibi discis! - Orice ai invăța, înveți pentru tine!

Profesori adresă alternativă
dr.habil. Ioan Mircea GORDAN - Decan Facultate CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Dorel Anton HOBLE CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Ovidiu POPOVICI CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
dr.ing.ec. Alexandru Marius SILAGHI CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Dan George TONȚ CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.habil. Francisc Ioan HATHAZI- Director Departament CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Conferențiari
dr.ing. Livia BANDICI CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Adriana GRAVA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Carmen Otilia MOLNAR CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Sorin Dorel PAȘCA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Monica POPA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Vasile Darie ȘOPRONI CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Sefi de lucrări
dr.ing. Mircea Nicolae ARION CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Teofil Ovidiu GAL CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Cornelia Mihaela NOVAC CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Claudia Olimpia STAȘAC CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Radu Dimitrie SEBEȘAN CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Mircea Danuț PANTEA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Marius CODREAN CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Asistenți
dr.ing. Francisc SLOVAC CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Cadre didactice asociate
Prof. dr. ing. Teodor LEUCA, Universitatea din Oradea CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
s.l.dr. ing. Octavian Codreanu, Universitatea din Oradea
Profesori Doctor Honoris Causa
Prof. Dr. D.H.C. Ing. Valentin Năvrăpescu, Universitatea Politehnica din Bucureşti, România
Prof. Dr. D.H.C. Ing. Ioan Florea Hănţilă, Universitatea Politehnica din Bucureşti, România
Prof. Dr. D.H.C. Ing. Munteanu Radu, Universitatea Tehnica Cuj-Napoca, România
Prof. Dr.-Ing.habil. Dr.h.c.mult. Ulrich L. Rohde   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. Dr. D.H.C. Ing. Simion Emil, Universitatea Tehnica Cuj-Napoca, România
Prof. Dr. D.H.C. Ing. Anton Cizmar, Universitatea Tehnica Kosice, Slovacia

Prof. Dr. D.H.C. Ing. Teodor Maghiar, Universitatea din Oradea, România