Quidquid discis, tibi discis! - Orice ai invăța, înveți pentru tine!

Profesori
dr.habil. Mircea Ioan GORDAN - Decan Facultate CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Dorel Anton HOBLE CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Ovidiu POPOVICI CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing.ec. Alexandru Marius SILAGHI CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Dan George TONȚ CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Conferențiari
dr.ing. Livia BANDICI CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Adriana GRAVA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Carmen MOLNAR CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Sorin PAȘCA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Monica POPA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Vasile Darie ȘOPRONI CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.habil. Francisc Ioan HATHAZI- Director Departament CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Sefi de lucrări
dr.ing. Mircea ARION CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Teofil GAL CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Mihaela NOVAC CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Claudia STAȘAC CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Radu SEBEȘAN CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Mircea PANTEA CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Asistenți
dr.ing. Marius CODREAN CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr.ing. Francisc SLOVAC
Cadre didactice asociate
Prof. dr. ing. Teodor LEUCA, Universitatea din Oradea CV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
s.l.dr. ing. Octavian Codreanu, Universitatea din Oradea
Profesori Doctor Honoris Causa
Prof. Dr. D.H.C. Ing. Ioan Florea Hănţilă, Universitatea Politehnica din Bucureşti, România
Prof. Dr. D.H.C. Ing. Munteanu Radu, Universitatea Tehnica Cuj-Napoca, România
Prof. Dr.-Ing.habil. Dr.h.c.mult. Ulrich L. Rohde   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. Dr. D.H.C. Ing. Simion Emil, Universitatea Tehnica Cuj-Napoca, România
Prof. Dr. D.H.C. Ing. Anton Cizmar, Universitatea Tehnica Kosice, Slovacia
Prof. Dr. D.H.C. Ing. Teodor Maghiar, Universitatea din Oradea, România