Lista îndrumătorilor de an pentru anul universitar 2023 – 2024

A. STUDII UNIVERSITARE DE LICENȚĂ
Automatică şi Informatică Aplicată:
anul I - conf.dr.ing. Sanda Dale, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
anul II - ş.l.dr.ing. Claudiu Costea, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
anul III - ş.l.dr.ing. Laura Coroiu, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
anul IV - ș.l.dr.ing. Viorica Spoialǎ, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Calculatoare:
anul I, grupa I - conf.dr.ing. Mirela Pater, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
anul I, grupa II - conf.dr.inf. Elisa Moisi, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
anul II, grupa I - prof.dr.ing. Doina Zmaranda, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
anul II, grupa II - ș.l.dr.ing. George Perchele, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
anul III, grupa I - ş.l.dr. Mircea Ursu, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
anul IV - ș.l.dr.ing. Otto Poszet, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Electromecanică:
anul I - ș.l.dr.ing. Radu Sebeșan, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
anul II - ș.l.dr.ing. Marius Codrean, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
anul III - ș.l.dr.ing. Mircea Pantea, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
anul IV - conf.dr.ing. Sorin Pașca, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Electromecanică - Beiuş:
anul I - prof.dr.habil. Francisc Ioan Hathazi, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
anul IV - prof.dr.habil. Mircea Gordan, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Electronică Aplicată:
anul I - conf.dr. Liviu Moldovan, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
anul II - conf.dr.habil. Ioan Buciu, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
anul III - conf.dr. Simona Castrase, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
anul IV - prof.dr.ing. Daniel Trip, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Inginerie Economică în Domeniul Electric, Electronic şi Energetic:
anul I - ș.l.dr.ing. Zoltan Kovendi, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
anul II - ş.l.dr. Abrudan Caciora Simona Veronica, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
anul III - ş.l.dr.ing. Diana Mesaroș, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
anul IV - ş.l.dr. jr. Anca Păcală, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Inginerie electrică și Calculatoare:
anul I - ș.l.dr.ing. Claudia Stașac, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
anul II - ș.l.dr.ing. Mihaela Novac, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
anul III - conf.dr.ing. Monica Popa, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
anul IV - prof.dr.habil. Francisc Ioan Hathazi, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Reţele şi Software de Telecomunicaţii:
anul I - conf. dr.ing. Ovidiu Neamțu, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
anul II - ș.l.dr.ing. Răzvan Albu, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
anul III - ș.l.dr.ing. Adrian Șchiop, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
anul IV - ș.l.dr.ing. MarinTomșe, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Sisteme Electrice:
anul I - ș.l.dr.ing. Teofil Gal, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
anul II - conf.dr.ing. Darie Șoproni, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
anul III - conf.dr.ing. Adriana Grava, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
anul IV - ș.l.dr.ing. Mircea Arion, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Tehnologia Informaţiei:
anul I - ș.l.dr.inf. Mirabela Costea, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

anul II - ș.l.dr.ing. Simina Coman, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
anul III - conf.dr.ing. Ovidiu Novac, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
anul IV - conf.dr.ing. Gianina Gabor, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


B. STUDII UNIVERSITARE DE MASTER
Management în Tehnologia Informaţiei:
anul I - prof.dr.ing. Cornelia Gyorodi, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
anul II - prof.dr.ing. Robert Gyorodi, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Management şi Comunicare în Inginerie:
anul I - conf.ing.ec.dr. Liliana Doina Măgdoiu, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
anul II - prof.dr.habil. Gabriela Tonţ, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Sisteme Automate Avansate:
anul I - conf.dr.ing. Tiberiu Barabas, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
anul II - conf.dr.ing. Dragoș Spoială, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Sisteme Avansate în Inginerie Electrică:
anul I - conf.dr.habil. Livia Bandici, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
anul II - conf.dr.ing. Darie Șoproni, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Tehnologii Audio Video şi Telecomunicaţii:
anul I - ş.l.dr.ing. Romulus Reiz, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
anul II - prof.dr.ing. Sorin Curilă, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.